ESDpartner & Floormaxx

ESDpartner is gevestigd in hetzelfde pand als Floormaxx. ESDpartner is een familiebedrijf. Wij zorgen dagelijks voor veiligheid op de werkvloer. Statische elektriciteit kan voor veel problemen zorgen. Daarom zijn onze producten ESD-proof. ESD staat voor Electro Static Discharge. Ofwel de ontlading van statische elektriciteit. Dit fenomeen zorgt voor veel problemen bij gevoelige electronica. Om telefoons, laptops en andere electronica te produceren en repareren dient men ESD veilig te werken. ESDpartner helpt hierbij met advies en ESD producten. De ESD vloeren van Floormaxx zijn hierbij een populair product waardoor tussen de bedrijven een kruisbestuiving ontstaat.

Floormaxx BV

Floormaxx is al vele jaren leverancier en importeur van PVC kliktegels en aanverwante producten. Verschillende merken en fabrikanten hebben wij gedistribueerd in met name de Benelux. Zowel ESDpartner als Floormaxx wordt geleid door de familie.

team Floormaxx

Familiebedrijf

ESDpartner & Floormaxx zijn een familiebedrijf. En daar zijn wij best trots op.

Met een klein team van drie familieleden en twee collega’s werken wij elke dag aan ons bedrijf en de toekomst daar van.

Volgens ons is werken meer dan alleen een goed product in de markt zetten. We houden er van om met klanten in contact te komen. Om te horen welke behoefte zij hebben. Waarom men op zoek is naar een bepaald product. Om een passend advies uit te brengen en te horen wat de ervaringen met ons product zijn.  Klantgericht werken noemen wij dat. Zelfs met een webshop.

Dat betekent ook de minder goede punten aanhoren. Feedback van klanten verwerken in de bedrijfsvoering en zodoende te leren. En zeer belangrijk: klachten oplossen. Op een manier dat er voor beide partijen een goed gevoel overblijft.

Door deze manier van werken worden wij door vele klanten als betrouwbaar bestempeld. En ook hier zijn wij best trots op.

bedrijfspand Floormaxx ESDpartner Deventer

ESD Partner

Kunnen wij u helpen?

Stel een vraag

Bel me terug